Detectivemarketing.com

Konsult

Konsultation som levererar nytänkande lösningar inom ledarskap, affärsutveckling, strategi, Internet/sociala medier, marknadsföring, varumärken, försäljning, kreativitet/produktutveckling och anpassas till olika branscher. Workshops (kreativitet, inspiration och nya synsätt på företagets möjligheter). 25 års arbete ligger bakom den metodik vi använder för att finna nya möjligheter i företag och organisationer. Vi arbetar med medelstora företag och internationella Fortune 500 företag.

Unika konsulttjänster:

Kreativ coaching för ökad tillväxt och positiv energi!

Med AI och en allt hårdare konkurrens ökar värdet av nya perspektiv. Därför erbjuder vi nu kreativ coaching för er som vill skapa affärsnytta och resultat.

Varför?
De som satsar framåt i utmanande tider kan ofta förnya det som i vanliga fall skulle ta en evighet att förändra. Eller som Dan Ekholm, Vice President and CIO Sandvik Machining Solutions, elegant formulerade det: ”Ledare som skall överleva måste våga ta hjälp!”.
Vad?
Vill du få nya perspektiv inom ledarskap, AI/digitalisering, försäljning, marknadsföring, innovation, produkter/tjänster och strategi? Genom kreativ coaching erbjuder vi dig att undvika att fastna i din egen historia och istället fokusera på att navigera genom interna och externa utmaningar för att hitta en väg mot framtiden.
Hur?
Tiden är en viktig faktor för att förändringen skall ske inifrån individ/organisation. Därför erbjuds kreativ coaching till ett fast pris per månad, alternativt efter ett skräddarsytt upplägg. Vi träffas regelbundet online, personligen eller via telefon enligt ett individuellt anpassat program som passar dig/team och behov (med verktyg, processer, modeller och struktur skapar vi en framgångskarta).
Vem?
I 25 år har Stefan Engeseth levererat innovativa och framtidsinriktade idéer och är känd som en Creative Futurist och har coachat individer och team i sju länder bl.a. USA och Island. Med en bakgrund som affärscoach, kreativ katalysator, författare av flera managementböcker och internationell föreläsare kan han inspirera till framgång i dagens snabbt föränderliga omvärld.
Referenser?Mycket skratt, nya perspektiv och tack för vägledning och användbara verktyg. Jag känner att jag går in i olika situationer med en större konfidens och medvetenhet, vilket gett mig ett tydligare ledarskap.
Matilda Wickström, Head of Experience Developement, Communications, Scania

Tack för att du delar med dig av alla dina kreativa idéer och erfarenheter.
Anna Appelgren, IT Governance/HR/Intern kommunikation, Vattenfall

Världsklass! En mäktig nyfikenhet och en affärsmässig genialitet.
Magnus Serratusell Wallin, Marketing Manager, PE Accounting

Stefan, du fick mig att hoppa utanför boxen!
Johan Persäter

Positiv energi?

Hör gärna av dig med dina synpunkter/frågor på detta koncept (stort tack till alla er som redan bidragit med synpunkter och positiv energi).

Kontakt?
Stefan Engeseth

Etc?
Exempel på konsultuppdrag
Kunder